Du eier indre ro og trygghet

Seminar med Heine & Maiken

Trondheim, Fjordgata 72

Ja, jeg vil sikre meg en plass

Kanskje opplever du livet som stressende, overveldende, og har en følelse av uro, usikkerhet og en kropp som sier stopp?

Du har hørt at det vil hjelpe deg å gjøre yoga, meditere eller gjennomføre daglig mental trening, men du syns det føles strevsomt ut å legge til enda flere aktiviteter i livet. Du har jo ikke tid.

Det føles overveldende å tenke på at du resten av livet skal trenge teknikker for å ha et godt liv. Egentlig er det ganske slitsomt å skulle endre seg eller lære noe nytt når du allerede er så sliten. Du ønsker livet var lettere.

Yoga, meditasjon og andre verktøy kan gjøre utrolig godt i kroppen, oppleves deilig og det kan til og med ta bort følelsen av uro for ei stund. Så lenge du bare fortsetter og repeterer ofte nok. Men det kan ikke gi deg noe du allerede har medfødt. Ro og trygghet er alltid i hver og en av oss. Sannsynligvis har du bare lenge lett på feil sted (slik som oss). 

Teknikkene du har hørt om, som skal endre tankene dine slik at du får det bedre, har blitt til av misforståelser om hvor vår opplevelse kommer fra og hvem vi mennesker er. Vi mangler brukerveiledningen til vår menneskelige psykologi. Da er det ikke så lett.

Men...

Indre ro er til en hver tid bare et øyeblikk unna.

Livet ER enklere.

Det er bare en stor antakelse og misforståelse at vi er født inn i denne verden uten det vi trenger for å navigere i livet og leve godt uansett hva vi møter. Det at vi trenger å streve, stresse eller endre tankene og følelsene våre for å ha det bra stemmer ikke.

Så bli med på seminaret og oppdag at vi allerede har alt vi trenger inne i oss for å oppleve ro, glede og mental helse - og det gjelder akkurat deg også!

 

Lærere: Maiken Sneeggen & Heine Kolltveit

 

Tid: 

Søndag 28. oktober kl. 10.00-17.00

Vi starter med te/kaffe før vi setter i gang med foredrag og samtaler. Underveis tar vi halvannen time lunsj midt på dagen og har også kortere pauser med tid for å strekke ben og tømme hodet underveis.

 

Investering:

650 kroner

 

Billetter:
Forhåndspåmelding er nødvendig. Du kan trygt betale med betalingskort eller PayPal ved å klikke deg videre med knappen over/under teksten.

Det er eventuelt mulig å vippse til Maiken Sneeggen på nummer 41697313. Skriv da navnet ditt, seminar 28. oktober og gjerne e-postadressen din for praktisk info på e-post.

 

Ved påmelding får du brukerkonto på denne hjemmesiden som tilhører DypIndreRo.no, slik at du kan motta praktisk info om arrangementet. Dine opplysninger er trygge hos oss. Personvernerklæring kan du lese ved å klikke her.

 

Spørsmål?

Du kan kontakte Maiken Sneeggen på [email protected] eller mobil 41697313.

 

Vel møtt og hjertelig velkommen!

 

Varme hilsen fra,

Heine & Maiken

 

Ønsker du invitasjon til kommende seminarer, foredrag eller helgeretreats med Heine og Maiken?

Da kan du registrere deg ved å klikke her og skrive inn navn og e-post i skjemaet vårt.

Sikre deg en plass på seminaret

Det er begrensede plasser. Vil du delta, anbefaler vi at du kjøper billett så snart du vet at du har lyst og kan delta. Gøy om du vil komme. Vi sees!

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.