Om Dyp Indre Ro .no

Drives av Maiken Sneeggen som er fysioterapeut, MediYogaterapeut, gongspiller og transformativ coach innen forståelsen som går under navnet De tre prinsipper. Jeg har undervist MediYoga i 6 år, spilt gongbad i 1 år og er nylig igang med coaching. Bli bedre kjent med meg på bloggen og gjennom vår medlemsportal som er gratis. Registrer deg for nyhetsbrev, så vil du få invitasjon inn når portalen er klar.

Tilbyr:

Medisinsk yoga gjennom kurs, individuelle klasser og gratisressurser og nettkurs på denne siden. medisinsk Yoga er min medisin mot alt, og mest av alt har det vært mitt viktigste verktøy for stressreduksjon og balanse i flere år. Medisinsk Yoga er en deilig praksis med enkle øveler, pust og meditasjon. Balsam for kropp og sjel.

Gongbad som er dybde avspenning til lydvibrasjoner fra gong og workshops i bevegelse, pust, stemme og pust i forening. de aller fleste som deltar på gongbad blir berørt på en god måte. Magisk, godt, fantastisk, trygt er vanlige tilbakemeldinger. Lydmassasje og lydreise på samme tid.

Seminar, foredrag, gruppe program og individuelle program i De tre prinsipper. Du får lære om hvordan menneskesinnet fungerer og hvordan du forstår ditt liv. De tre prinsippene er like fundamentelle som tyngdekraften. Denne forståelsen har virkelig endret mitt liv.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg! 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.