Om Dyp Indre Ro .no

Dyp Indre Ro .no hjelper deg som opplever at stress og usikkerhet preger deg og går utover livet ditt og helsa din, til å redusere stress og oppleve mer indre ro, glede og trygghet. Slik kan du leve bedre med en friskere kropp, tilstedeværelse i deg selv og ditt liv og med harmoniske relasjoner til andre.

 

Maiken Sneeggen

Jeg er 34 år og bor på Stjørdal i Trøndelag. Jeg er fysioterapeut, MediYogaterapeut, gongspiller og transformativ coach innen forståelsen som går under navnet De tre prinsipper. 

Jeg har undervist MediYoga i 6 år, spilt gongbad i 1 år og er nylig igang med coaching. Bli bedre kjent med meg på bloggen og gjennom vår medlemsportal som er gratis. 

 

Medisinsk Yoga er min medisin mot alt, og mest av alt har det vært mitt viktigste verktøy for stressreduksjon og balanse i flere år. Medisinsk Yoga er en deilig praksis med enkle øveler, pust og meditasjon. Balsam for kropp og sjel.

Gongbad som er dybde avspenning til lydvibrasjoner fra gong og workshops i bevegelse, pust, stemme og pust i forening. de aller fleste som deltar på gongbad blir berørt på en god måte. Magisk, godt, fantastisk, trygt er vanlige tilbakemeldinger. Lydmassasje og lydreise på samme tid.

Seminar, foredrag, gruppe program og individuelle program i De tre prinsipper. Du får lære om hvordan menneskesinnet fungerer og hvordan du forstår ditt liv. De tre prinsippene er like fundamentelle som tyngdekraften. Denne forståelsen har virkelig endret mitt liv.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Kontaktinfo

Maiken Sneeggen

E-post: maiken@dypindrero.no

Mobil: 41697313

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.