Medisinsk Yoga

Klikk her om du ønsker deg e-post om nye kurs

Foto: Helene Kristiansen

Salt MediYoga

Oasen Saltterapi og velvære på Valentinlystsenteret inviterer til MediYoga og lydavspenning med Maiken hver tirsdag kl 10.00-11.30 og torsdag kl 16.30-18.00.

Pris er 370/klasse, og det er mulighet for å kjøpe klippekort med rabatt hos Oasen. 

Book din plass enkelt online via knappen under, eller ring Oasen på telefon 453 81 344!

Book din plass nå

Kurs

Velkommen på kurs/klasser i Medisinsk yoga med gongavspenning i Kjøpmannsgata i Trondheim og på Midtsandtangen i Malvik. Mer info lenger ned på siden.

Privattimer

Få øvelser tilpasset spesielt til deg og personlig veiledning i utførelsen. Pust, bevegelse, avspenning og meditasjon. Din egen daglige praksis om du ønsker det. Velkommen til å ta kontakt med meg for avtale.

Private gruppetimer

Dere kan leie meg inn til å undervise grupper på arbeidsplass, helseforetak eller til private sammenkomster. Velkommen til å ta kontakt med meg for mer info og avtale.

MediYoga & gongavspenning

 

Hjertelig velkommen til deilige MediYogaklasser med lydavspenning. Hver klasse er en gave til deg selv. <3 Ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe! Hjertelig velkommen!

Ukentlige klasser med MediYoga og gongavspenning t.o.m. uke 24 i vår og fra og med uke 32 for høsten

Midtsandtangen (dagtid mandag og onsdag) og Trondheim sentrum (torsdag kveld). Du kan delta på enkeltklasser, kjøpe klippekort eller melde deg på ukentlig til god rabatt.

Mandager kl 11.00-13.00 på Midtsandtangen:

Kl. 11.00-12.30: Medisinsk yoga for alle

Du vil lære myke, skånsomme, og nøye utprøvde øvelser. Du vil lære både pusteøvelser for ro og balanse, enkle og tilrettelagte yogaøvelser som myker opp hele kroppen og redusrere stress, dypavspenning/restituerende hvile og enkel meditasjon som kan gi deg «frirom» fra tankekjør og et mer fredfullt indre. Åpent for dropin om det er ledig plass.

Kl. 12.30-13.00: Dybde avspenning med lyd av gong og andre beroligende og helende instrumenter

Jeg guider deg inn i hvile/avspenning og du ligger på matta (kan sitte og bevege deg om du vil) og bader i vibrasjoner fra gonger og andre instrumenter som syngeboller og koshiklokke (klokkespill). Gongens vibrasjoner har evnen til å trenge igjennom og stilne sinnet, og kan ta deg inn i dyp og helende avspenning. «Det er som en reise i tidløst rom» Passer for alle og du kan benytte «sov i ro» i ørene og ha samme effekt. Gongens vibrasjoner treffer kroppen og kan vibrere og finstemme oss innefra. Du er velkommen til å droppe inn så lenge det er ledig matte. Du kan delta på Medisinsk yoga først eller kun Gongavspenning.

Påmelding lenger ned.

 

Onsdager kl 11.00-13.00 på Midtsandtangen:

Kl. 11.00-12.30: Medisinsk yoga for deg som lever med smerter (og/eller utmattelse)

Pust, myk tilpasset yoga og meditasjon for å lindre smerte, avspenne og bevege, og motvirke stress som oppstår i kroppen ved langvarige smerter. For deg som lever med smerter, og alle andre som ønsker å lytte til kroppen og tilpasse øvelsene til kroppen slik den er, forstå mer av hva signalene fra kroppen betyr og legge tilrette for selvhealing. Du vil lære myke, skånsomme, og nøye utprøvde øvelser. Du vil lære både pusteøvelser, enkle og tilrettelagte yogaøvelser, dypavspenning/restituerende hvile og enkel meditasjon som kan gi deg «frirom» fra smertene. Klassen er tilpasset til deg som lever med smerter eller utmattelse med blant annet mer liggende øvelser.

Kl. 12.30-13.00 Dybde avspenning med lyd av gong og andre helende instrumenter

Samme som mandag.

Påmelding lenger ned.

 

Torsdager kl. 19.00-21.00 på Trondheim Taiji senter, Kjøpmannsgata 12:

MediYoga videre:

For deg som er klar for å gå enda dypere i deg selv med MediYoga. Nye yogaprogram med flere øvelser, lengre meditasjoner og gongavspenning. Du kan delta de gangene som passer for deg, klippekort/dropin.

Påmelding lenger ned.

Avbestillingsregler og betingelser kan du lese om ved å klikke deg videre på det kurset du ønsker under påmelding.

Pakker på MediYogaklasser med rabatt

Benyttes på de ukentlige klassene og er gyldig ut året 2019.

NULL stress: MediYoga grunnkurs høsten 2019

Oppstart i slutten av august. Mer info om tidspunkt og oppstart kommer.

Kurset som jeg har holdt i 6 år med svært gode tilbakemeldingen. 

Klikk her for mer info

Gavekort

 

Kjøp gavekort her

Gongbad og workshop i gong og stemme - GONG ON THE WAY (TM)

Klikk her for mer info
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.