Medisinsk Yoga

Klikk her om du ønsker deg e-post om nye kurs

Foto: Helene Kristiansen

Vårens kurs 2019

 

Hjertelig velkommen til deilige MediYogaklasser. Hver klasse er en gave til deg selv. <3

Klikk her for mer info

Kurs

Velkommen på kurs/klasser i Medisinsk yoga med gongavspenning i Kjøpmannsgata i Trondheim og på Midtsandtangen i Malvik.

Privattimer 1 til 1

Få øvelser tilpasset spesielt til deg og personlig veiledning i utførelsen. Pust, bevegelse, avspenning og meditasjon. Din egen daglige praksis om du ønsker det.

Private gruppetimer

Dere kan leie meg inn til å undervise grupper på arbeidsplass, helseforetak eller til private sammenkomster. Ta kontakt med meg for mer info om det!

Medisinsk Yoga grunnkurs våren 2019

Tirsdager kl. 19.00 på Trondheim Taiji senter i Kjøpmannsgata 12. Oppstart 26. mars

Kurset som jeg har holdt i 6 år med svært gode tilbakemeldingen. 

Klikk her for mer info

Ukentlige klasser med MediYoga og gong

Midtsandtangen (dagtid mandag og onsdag) og Trondheim sentrum (torsdag kveld). Du kan delta på enkeltklasser, kjøpe klippekort eller melde deg på ukentlig til god rabatt.

Mandager kl 11.00-13.00 på Midtsandtangen:

Kl. 11.00-12.30: Medisinsk yoga for alle

Du vil lære myke, skånsomme, og nøye utprøvde øvelser. Du vil lære både pusteøvelser, enkle og tilrettelagte yogaøvelser, dypavspenning/restituerende hvile og enkel meditasjon som kan gi deg «frirom» fra hverdagens stress. Denne klassen har mye likt innhold som grunnkurset på mandagskveldene på House of Femme, men har ikke den samme fokus på den teoretiske delen og disse klassene er åpne for klippekort og dropin.

Kl. 12.30-13.00: Dybde avspenning med lyd av gong og andre beroligende og helende instrumenter

Jeg guider deg inn i hvile/avspenning og du ligger på matta (kan sitte og bevege deg om du vil) og bader i vibrasjoner fra gonger og andre instrumenter som syngeboller og koshiklokke (klokkespill). Gongens vibrasjoner har evnen til å trenge igjennom og stilne sinnet, og kan ta deg inn i dyp og helende avspenning. «Det er som en reise i tidløst rom» Passer for alle og du kan benytte «sov i ro» i ørene og ha samme effekt. Gongens vibrasjoner treffer kroppen og kan vibrere og finstemme oss innefra. Du er velkommen til å droppe inn så lenge det er ledig matte. Du kan delta på Medisinsk yoga først eller kun Gongavspenning.

Påmelding lenger ned.

 

Onsdager kl 11.00-13.00 på Midtsandtangen:

Kl. 11.00-12.30: Medisinsk yoga for deg som lever med smerter (og/eller utmattelse)

Pust, myk tilpasset yoga og meditasjon for å lindre smerte, avspenne og bevege, og motvirke stress som oppstår i kroppen ved langvarige smerter. For deg som lever med smerter, og alle andre som ønsker å lytte til kroppen og tilpasse øvelsene til kroppen slik den er, forstå mer av hva signalene fra kroppen betyr og legge tilrette for selvhealing. Du vil lære myke, skånsomme, og nøye utprøvde øvelser. Du vil lære både pusteøvelser, enkle og tilrettelagte yogaøvelser, dypavspenning/restituerende hvile og enkel meditasjon som kan gi deg «frirom» fra smertene. Innholdet i denne klassen har mye likt innhold som MediYoga for alle på mandager, men er tilpasset til deg som lever med smerter eller utmattelse med blant annet mer liggende øvelser.

Kl. 12.30-13.00 Dybde avspenning med lyd av gong og andre helende instrumenter

Samme som mandag.

Påmelding lenger ned.

 

Torsdager kl. 19.00-21.00 på Trondheim Taiji senter, Kjøpmannsgata 12:

MediYoga videre:

For deg som er klar for å gå enda dypere i deg selv med MediYoga. Nye yogaprogram med flere øvelser, lengre meditasjoner og gongavspenning. Du kan delta de gangene som passer for deg, klippekort/dropin.

Påmelding lenger ned.

Påmelding til Medisinsk Yoga våren 2019

Det koster 245 kroner per klasse om du går hver uke og betaler for en periode. Ta kontakt for eksakt pris, eller se alternativer for "klippekort" lenger ned.

Pakker på MediYogaklasser med rabatt

Benyttes på de ukentlige klassene og er gyldig ut mai 2019.

Gongbad og workshop i gong og stemme - GONG ON THE WAY (TM)

Klikk her for mer info

Gavekort

 

Kjøp gavekort her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.