Medisinsk Yoga

Klikk her om du ønsker deg e-post om nye kurs

Foto: Helene Kristiansen

NULL stress: MediYoga grunnkurs høst 2021

Oppstart i Trondheim tirsdagerkl. 17.00-18.30 fra 5. oktober.

Dette er kurset jeg har holdt i 7 år med svært gode tilbakemeldinger. 

Klikk her for mer info

Kurs & klasser

Tirsdag kl. 19-21 MediYoga & Gong for deg som har tatt grunnkurs, Trondheim

Onsdag kl. 10.00-12.30 MediYoga & Gong for deg som vil lytte og tilrettelegge til din kropp, Malvik

(mer info lenger ned)

Tirsdag kl. 17.00-18.30 grunnkurs, Trondheim

(mer info over)

 

Privattimer

Du får øvelser spesielt til deg og personlig veiledning i utførelsen. Pust, bevegelse, avspenning og meditasjon. Din egen daglige praksis om du ønsker det. Ta kontakt med meg for avtale. Fullt mulig å gjennomføre på nett, eller hjemme hos meg i Stjørdal eller deg, arbeidsplass eller lignende.

Info og bestilling

Private gruppetimer

Dere kan leie meg inn til å undervise grupper på arbeidsplass, helseforetak eller til private sammenkomster. Bestill lenger ned eller ta kontakt med meg for mer info og avtale. Undervisningen kan alternativt foregå på nett.

Kontakt meg

Ukentlige klasser med MediYoga og gongavspenning

"Hver klasse er en gave til deg selv." Påmelding lenger ned på siden. Ønsker du en annen pakkepris er det bare å ta kontakt med meg. Pakker inkluderer tilgang til ressursportalen t.o.m. 5. januar 2022. Enkeltklasser koster 450/500 kr. Forhåndspåmelding er nødvending.

 

Onsdager kl 10.00-12.30 på Midtsandtangen:

Kl. 10.00-11.30: Medisinsk yoga for deg som lever med smerter (og/eller utmattelse)

Pust, myk tilpasset yoga og meditasjon for å lindre smerte, avspenne og bevege, og motvirke stress som oppstår i kroppen ved langvarige smerter.

For deg som lever med smerter, og alle andre som ønsker å lytte til kroppen og tilpasse øvelsene til kroppen slik den er, forstå mer av hva signalene fra kroppen betyr og legge tilrette for selvhealing. Også for deg som har utmattelse eller annen sykdom. Det er rom for alle, i myk myk yogapraksis med de fleste øvelser tilpasset både til liggende og sittende. Du vil lære myke, skånsomme, og nøye utprøvde øvelser. 

Kl. 11.30-12.30 Dybde avspenning med lyd av gong og andre helende instrumenter og sang

Jeg guider deg inn i hvile/avspenning og du ligger på matta (kan sitte) og lytter til Gong og andre instrumenter som koshiklokke og syngeboller. Gongens vibrasjoner har evnen til å stille sinnet og kan ta deg inn i dyp, restituerende og helende avspenning. «Det er som en reise i tidløst rom» og kan gi deg ei stund fri fra smertene. Passer for alle og du kan benytte «sov i ro» i ørene. Gongens vibrasjoner treffer uansett kroppen og kan vibrere og finstemme oss innefra.

Ta kontakt for spørsmål og reservasjon! Delta gjerne på en klasse før du bestemmer deg. Pris for enkeltklasse er 500 kr/350 kr uten gongavspenningen. Første klasse (prøvetime) koster 250 kr.

Du kan melde deg på kurs fra 1. september t.o.m. november (11 uker) 4950 kr/4 delbetalinger av 1275, eller enkeltklasser ved ledig plass 500 kr. Påmelding: send e-post eller sms: [email protected]/41697313.

 

Tirsdager kl. 19.00-21.00 på Trondheim Taiji senter, Kjøpmannsgata 12:

MediYoga videre:

FULLT! Ta kontakt for å melde interesse, så vurderes kapasiteten fortløpende.

For deg som er klar for å gå enda dypere i deg selv med MediYoga. Nye yogaprogram med flere øvelser, lengre meditasjoner og gongavspenning. Vi fordyper oss i hvordan yoga påvirker hele mennesket, både kropp og energisystem.

Du kan melde deg på kurs fra 7. september t.o.m. november (12 uker), eller enkeltklasser ved ledig plass 450 kr. Påmelding: send e-post eller sms: [email protected]/41697313.

Gavekort

Nå kan du gi gavekort på MediYoga og Gongbad til ei/en du er glad i. Eller er det kanskje privattime i stemme/sang hun ønsker deg? 

 

Kjøp gavekort her

Gongbad og workshop i gong og stemme - GONG ON THE WAY (TM)

Klikk her for mer info
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.