Gongbad

med Solveig M. Myhrvold

Femme, Falkenborgveien 38, Trondheim

Kjøp billett

Skal vi legge ut ei matte til deg?

På gongbad kan du lande og lade i en unik opplevelse gjennom lyd. - Passer for alle og må bare oppleves!

Solveig M. Myhrvold kommer med sine 6 store fantastiske gonger til Trondheim igjen. Endelig!

Hva er gongbad?

Gjennom vibrasjonene fra gongene kan du gi slipp på gammelt skrot, rense ut, så frø og starte på noe nytt. Du kan tillate, gi slipp og la noe nytt få spire frem.
Gongens vibrasjoner må bare oppleves, de kan ikke beskrives.

I uminnelige tider er lyd og lydvibrasjoner blitt brukt for å komme inn i en meditativ tilstand for å skape indre ro og for å få tilgang til de helende kreftene som bor i deg.
Når gongen spiller kommer du ned i en dyp avspenning. Vibrasjonene virker på hele deg inklusive nervesystemet, og gjør godt for både sjel og kropp.

Gjennom å bli badet i vibrasjonene kan du gi slipp på muskulære spenninger, følelsesmessige spenninger og mentale spenninger.

Vi starter med å lande på matta i pusten og gjør noen deilige yogaøvelser. Alle øvelser tilpasses deg. Så blir du ledet inn i avspenning. Det blir en lang hvile der du ligger på matta og tar i mot gongens vibrasjoner, syngebollenes vakre klang og koshiklokkenes sarte toner.

Stunden avsluttes med en kopp te for den som ønsker det.

Få gjerne med deg en venn for å oppleve dette!

Husk:
Ta med yogamatte om du har en du fortrekker, pledd til å legge rundt deg og hodepute (om du trenger det), vannflaske med lokk og et åpent sinn.
Ta på deg ledige klær og gjerne et lag å ta på/av. Du trenger ikke sko, men ullsokker kan være godt. Vi har yogamatter, et fleesepledd til hver, noen hodeputer og stoler.

Om gongspiller/yogalærer:
Solveig M. Myhrvold eier og driver Medisinsk Yoga Innlandet på Kapp i Østre Toten.
Hun er kundaliniyogalærer, mediyogalærer og er gongterapeut. Hun er også keramiker og er spesialpedagog. Hun har kurs, individuelle timer og jevnlige gongbad med 5 store fantastiske gonger i egne lokaler. Hun reiser også ut på oppdrag for å holde workshoper og gongbad.

Solveig er opptatt av å spre yogaglede, gongglede og skaperglede til så mange som mulig.

Hjertelig velkommen til en unik opplevelse!

 

Billetter:
Forhåndspåmelding er nødvendig. Du kan trygt betale med kort eller PayPal ved å klikke deg videre med knappen over/under teksten.

Det er eventuelt mulig å vippse til Maiken Sneeggen på nummer 41697313. Skriv da gjerne navnet ditt, gongbad 30. september og gjerne e-postadressen din for praktisk info på e-post.

Investering: 425 kroner

Ved påmelding får du brukerkonto på denne hjemmesiden som tilhører DypIndreRo.no, slik at du kan motta praktisk info om arrangementet. Dine opplysninger er trygge hos oss. Personvernerklæring kan du lese ved å klikke her.

 

Spørsmål?

Du kan kontakte Maiken Sneeggen, DypIndreRo.no (arrangør) ved spørsmål på maiken@dypindrero.no eller mobil 41697313.

 

Ønsker du invitasjon til kommende gongbad?

Kanskje kan du ikke delta denne gange, men ønsker invitasjon på e-post ved neste mulighet?

Da kan du registrere deg ved å klikke her og skrive inn navn og e-post i skjemaet vårt. Du får en brukerkonto og kan slette deg fra lista selv, når som helst.

Kjøp billett og sikre din plass idag

Det er begrensede plasser og gongbadene til Solveig har vært populære. Vil du delta, anbefaler jeg at du kjøper billett så snart du vet at du har lyst og kan delta.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.