GONG ON THE WAY

Velkommen til 

Gongbad 

på Trondheim Taiji senter, Kjøpmannsgata 12, Trondheim

Kjøp en plass

På gongbad kan du lande og "reise" i et tidløst rom med lyd.

Passer for alle og må bare oppleves!

Hva er gongbad?

Et gongbad kan beskrives på flere måter, det kan være en lydreise/konsert hvor man bades i lydbølgene til gongen. Det kan være en form for avspenning hvor lyden fra gongene gjør at du slapper mer av og reduserer stress i kroppen. 

Vi vil anbefale å ligge under et gongbad, men det går også fint å sitte f.eks. i meditasjonsstilling eller på en stol. Vi anbefaler å ta med en matte og varmt teppe, evnt. hodepute.

Instrumenter som benyttes under et gongbad er i hovedsak gong, men andre instrumenter og sang er også en del av lydbildet. Den enkelte gongbad deltager vil ha sin egen opplevelse av denne lydreisen. For de aller fleste er dette en fin og avslappende opplevelse. I enkelte tilfeller blir det en sterk opplevelse hvor mye liv kommer til overflaten.

Vi anbefaler alle som opplever det som "for sterkt" å kontakte gongmester i etterkant av gongbadet og det skal være rom for deling av opplevelser i etterkant av gongbadet.

I et gongbad så spiller gongmestere med et nøytralt sinn og åpner opp for det liv som er der i seg og i deltagerne. Gongmestere skaper et harmonisk lydlandskap for deg å være i.

Vi vil lage en lydreise med gonger, syngeboller, Koshiklokker, Shrudiboks m.m., i tillegg til Gongmesterens bruk av stemmen og overtoner.

Du vil få en trygg og behagelig reise hvor gongmesterne lager et harmonisk klangrom hvor du får ditt eget lydbad og lydreise.

Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lydens vibrasjon kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn.

Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom deg, og la deg synk inn i en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft, er helt fantastisk.

Fordi gongen er et "stort" instrument som skaper store lydbølger vil de fleste oppleve at de treffes av lydbølger gjennom hele kroppen. Det er mange som sier at de føler seg fornyet og synes dette bare er helt fantastisk. De utrykker ofte at det er som "å bli født på ny".

 

Bli ny med gongbad du også! :)

 

Gongmestere: Tor Arne Håve og Maiken Sneeggen. 

Varighet: 1,5 timer. 

Billetter:
Forhåndspåmelding er nødvendig. Du kan trygt betale med kort eller PayPal ved å klikke deg videre med knappen over/under teksten.

Det er eventuelt mulig å vippse til Maiken Sneeggen på nummer 41697313. Skriv da gjerne navnet ditt, gongbad 14. oktober og gjerne e-postadressen din for praktisk info på e-post.

Investering: 275 kroner

Ved påmelding får du brukerkonto på denne hjemmesiden som tilhører DypIndreRo.no, slik at du kan motta praktisk info om arrangementet. Dine opplysninger er trygge hos oss. Personvernerklæring kan du lese ved å klikke her.

 

Spørsmål?

Du kan kontakte Maiken Sneeggen, DypIndreRo.no (arrangør) ved spørsmål på maiken@dypindrero.no eller mobil 41697313.

 

Ønsker du invitasjon til kommende gongbad?

Kanskje kan du ikke delta denne gangen, men ønsker invitasjon på e-post ved neste mulighet?

Da kan du registrere deg ved å klikke her og skrive inn navn og e-post i skjemaet vårt.

 

Hjertelig velkommen!

 

Med vennlig hilsen,

Tor Arne og Maiken

GONG ON THE WAY (TM)

i samarbeid med Trondheim Taiji senter

 

Kjøp billett og sikre din plass idag

Det er begrensede plasser og gongbadene har vært populære. Vil du delta, anbefaler jeg at du kjøper en plass så snart du vet at du har lyst og kan delta.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.