Gavekort

Du kan kjøpe gavekort på alle våre tjenester eller på et beløp du ønsker å gi.

 

Gavekort gjelder 6 mnd fra kjøpsdato og for:  

  • Alle tilbud som DypIndreRo.no har, som for eksempel kurs og klasser i Medisinsk Yoga, gongbad, private timer i MediYoga/gongbad/stemmebruk, private gruppetimer/gongbad.
  • Workshops og gongbad som arrangeres av DypIndreRo.no i samarbeid med Gongmester Tor Arne Håve, GONG ON THE WAY (TM).
  • Helgeretreat på Lian 7.-9. februar "Endelig indre ro! - fra stress og tankekjør til trygg og livsglad.

Spør om det er andre arrangementer du kunne tenke deg å benytte gavekortet til, eller er usikker på om gavekortet kan benyttes til det arrangementet du tenker på.

 

Hvordan gjør du det

Gavekort på valgfritt beløp

  1. Du laster ned det gavekortet som passer best under her, og kan skrive det ut selv. Du skriver på til og fra og beløp. 
  2. Du velger og betaler for et av gavekorttilbudene under, eller tar kontakt om du ønsker et annet beløp. Du kan velge beløp helt selv.
  3. Mottager av gavekortet tar kontakt med meg for reservasjon av plass på de kursene/klassene/datoene hun/han ønsker å delta. Du kan selvfølgelig reservere på forhånd. Det er isåfall mulig å bytte kurs/dato om det skulle være ønskelig.
  4. Resten holder jeg orden på. Du vil få kvittering på kjøpet som gjelder som ditt kjøpsbevis.

 

Gavekort på et av kursene våre, et klippekort, en privattime e.l.

Da betaler du for det du ønsker å gi på Medisinsk Yoga eller GONG ON THE WAY (TM) og sender meg en mail til [email protected] om at det er en annen som skal delta. Følg ellers punktene over. 

 

Ta kontakt med meg om du skulle ønske deg veiledning eller har spørsmål!

Gavekort til nedlasting

 

Klikk på det gavekortet som passer.

Gavekort med blomster Julegavekort

Betal for gavekort

Her kan du se tre forslag til gavekort. Du kan kjøpe et av dem eller ta kontakt med meg om du ønsker et annet beløp til [email protected] eller 41697313

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.