Våkenatt med yoga...og Gong :D

Uncategorized Aug 08, 2018

Nå har det gått ei uke siden jeg berørt og lykkelig gikk meg en tur på Marinen etter Olsoknatten i Nidarosdomen. Det var en vakker opplevelse med pust og bevegelse, ta imot og uttrykke, lytte til nydelig korsang og orgelspill, dype menneskemøter uten så mange ord, og jeg fikk bidra med mine to Norse gonger og spille for hver enkelt av dere som var til stede. Det var magisk og jeg håper vi får samme mulighet neste år.

Tusen hjertelig takk!  Det har gått ei uke for å ta inn alt. Det som har dukket opp er at jeg har lyst til å dele litt om meg og Marianne Hestvik som spilte sammen med meg under vekkingen, Gong On The Way som er nettverket vi er en del av og gongene vi spilte på. Vi slengte oss med på det hele kort tid før og ble hverken med i programmet eller heftet.

Jeg er yogaterapeut, gongspiller og holder kurs i MediYoga og spiller gongbad i Trondheim og Malvik. Jeg arrangerer gongbad og workshops med min Gongmester Tor Arne Håve og flere andre her i Trondheim. Du finner meg her: Dypindrero.no

Marianne er yogalærer og gongspiller i Kristiansund og Averøy. Det er Marianne som har tatt disse vakre bildene/minnene fra våkenatta. Du finner henne blant annet på Bevisst Bevegelse

Gong on the way er et nettverk av gongmestere som ønsker å spre glede, fred og fellesskapsfølelse med gongene. Startet av Tor Arne Håve, som også har utviklet Norse Gongs, og de to gongene det ble spilt på i Domen.

Frøyas skjold (Shield of Freyja) er en gong for å beskytte kjærligheten, å ta vare på deg selv på en måte som gir deg vekst i kropp, sinn og sjel. Gongen som støtter deg til å bli den du alltid har vært og i dypere forbindelse med alt. Det er den første Frøyas skjold som spilte for oss i Nidarosdomen.

Ægishjálmr er en gong for å holde hodet klart og være trygg i vanskelige og farefulle omgivelse.

Du kan lese mer om gongene på adressen under
https://universi.no/en/norse-gongs-en/

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.