Takk for 2018!

Uncategorized Dec 31, 2018

For et fantastisk år det har vært! Tusen takk for at du er en del av eventyret mitt! <3 

 

Takk for 2018! TAKK!!!

 

Jeg er så utrolig heldig som brenner for så mye, og får drive med det jeg brenner for. Det er litt som jeg går i blinde, og at veien folder seg ut foran meg enda vakrere og mer spennende enn jeg kunne forestille meg.

 

Jeg tror jeg får spare kavalkaden til en annen gang, men om jeg skal nevne et høydepunkt fra 2018 er det første jeg husker Olsoknatta i Nidarosdomen. Tenk at jeg fikk spille gong da! De ukentlige klassene i MediYoga er også utrolig fine gaver, hver og en.

 

Jeg har lært så mye i 2018, og utviklet meg så uendelig mye mer enn jeg trodde var mulig. Tenk at jeg nå har 4 sangelever, 3 gonger inkludert selveste mor Jord, reiser rundt og spiller og holder workshoper og har de beste elevene i verden! Det er så givende. <3 Takk!

 

Takk og klemmer får jeg i massevis, men jeg gjør egentlig ingenting annet enn å følge hjertet, være i service og kose meg. Uten dere hadde det ikke vært noenting.

 

Dessuten har jeg holdt mitt første foredrag, hatt coachingsamtaler som har berørt meg dypt i hjertet, samt to helt nydelige helgeretreats sammen med Heine Kolltveit.

 

Bildet over er et portrett fra fotosession i skogen i nærområdet mitt med dyktige Ingunn Nesset.

 

Ikke sikkert du bryr deg sååå mye om mine høydepunkt, men kanskje inspirerer det deg eller det dukker opp minner hos deg? Veldig gøy om du vil dele med meg.

 

Alle disse gavene jeg får på min vei...

 

Jeg tror det er fordi jeg har sluttet å sette meg mål eller være så opptatt av resultat. Det gir ikke mening for meg lenger. Jeg vil være åpen for å ta imot. Å skulle gjøre noe for å f.eks. endre på noe, nå et mål, oppnå et visst resultat eller planlegge yogaklassen på forhånd, for at det skal bli bra (ofte magisk og perfekt!) eller at jeg skal være god nok og lykkes, bare er en misforståelse som jeg har levd i hele livet. En dårlig spøk og villedning.

 

Det jeg har innsett er:

 

1 Jeg kan aldri ha kontroll på resultatet uansett. Kontroll er en illusjon.

 

2 Tenk om det er noe mer fantastisk som folder seg ut for meg langs veien, mens jeg er opptatt av mine egne føtter og å tråkke riktig!? Noe skreddersydd for meg.

 

3 Jeg er bra nok hele tiden, og det har jeg alltid vært. Jeg er født bra nok. 

 

4 Lett endring og momentum for endring kommer fra en følelse av en godfølelse med livet og det jeg har og er, akkurat som det er. Et indre initiativ. Som å surfe på en bølge eller løpe i medvind. Det er når jeg ikke føler at jeg trenger å endre noe, at endring mest sannsynlig skjer. Vi har alle en indre retning mot helse, både fysisk og mental helse. Et noe, som ikke kan beskrives med ord, som sender oss nye bølger å surfe på om vi venter og er åpne for at de kommer.

 

5 Å tenke, finne ut, planlegge, evaluere og motivere seg selv skaper mental tåke. Da er det umulig å se klart.

 

Jeg kunne nevnt flere punkter, og om du kunne tenke deg en prat med meg om forståelsen som har endret alt for meg, så ta kontakt for en gratis samtale (så lenge jeg har kapasitet).

 

Jeg ønsker deg magi på din vei i 2019. Godt nyttår! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.