Blogg - DypIndreRo.no

 

 

 

 

Maikens verden

& Små fortellinger om store endringer

 

Wow! <3 Så gøy, fint og riktig. ALT klinger sammen.

Mar 19, 2019

Hei!

Idag har noe på hjertet, og det er så mye gøy som skjer nå og fremover :)

(se mer info lenger ned om det)

Og, det henger sånn sammen alt som skjer, klinger sammen, kjennes riktig og jeg ser så klart veien videre med alt jeg driver med.

Kristin som har vært bedriftsmentoren min skrev om meg at jeg har en passion for

"å hjelpe mennesker å finne tilbake til sitt eget geni, lytte til sin egen indre stemme og leve i tråd med det som er rett for dem."

Det traff meg da, og gir enda mer mening nå. Jeg har kjent på at det er for "bold", men det er akkurat det jeg ønsker å bidra med. I tillegg til en visjon om at mennesker kan leve med en frihet og lekenhet som jeg først de siste par årene har erfart kilden til: å følge flyten. <3 Min gongmester Tor Arne kaller det levendehet. Ja, å leve livet i oss. <3 Oppdage potensialet i vår egen indre kreative kilde....

LES VIDERE...

Det fins bare én flytsone

Jan 15, 2019
 

Så skjedde det bare. Min første videoblogg. Mac'en bestemte seg for å slå seg av, så da fikk jeg idéen om å lage video istedet for å skrive. Jeg har egentlig hatt litt mye tanker rundt å lage video, som gjør at jeg har følt prestasjonsangst og unngått ubehaget. Når man bare gjør det, er det utrolig enkelt.

Håper videoen gir deg masse. Lytt etter følelsen i deg og se hele, selv om du sikkert får massevis av avledende innspill fra deg selv underveis. Det er nettopp det rommet hvor vi naturlig reflekterer og det sinnet og kroppen oppleves stille jeg snakker om.

Del veldig gjerne hva som dukker opp hos deg, både følelse og nye tanker! 

Ta kontakt for en prat om du har lyst. Jeg har litt rom i timeplanen min nå. :)

Foto av meg: Ingunn Nesset

LES VIDERE...

Nytt år, nye kurs og eventer :D

Dec 31, 2018

Første mulighet er allerede i morgen 1. januar:

Nyttårsworkshop: Hvil deg klar for 2019 kl. 18-21. Den kvelden blir det både deilig MediYoga og langt gongbad. <3

 

Her kommer en kort oversikt over kurs og eventer. For mer utdypende info og påmelding se og følg med på hjemmesiden og facebook.

 

Vårsemesteret har oppstart 3. januar med ukentlige klasser i MediYoga:

Torsdag kl. 19 MediYoga videre i Trondheim sentrum

Mandag kl. 11 MediYoga for alle på Midtsand og

Onsdag kl. 11 MediYoga ved smerter/utmattelse på Midtsand.

 

Grunnkurs i MediYoga på House of Femme på Lerkendal:

Introkveld Pust og avspenning mandag 28. januar kl. 20

Null stress 6 uker fra mandag 4. februar kl 20 t.o.m 18. mars

Balanse 6 uker fra mandag 25. mars

 

En slags kalender:

 

1. januar: Hvil deg klar for 2019 med MediYoga og gongbad på Midtsand tirsdag kl 18-21.

Deretter:

 

18....

LES VIDERE...

Takk for 2018!

Dec 31, 2018

For et fantastisk år det har vært! Tusen takk for at du er en del av eventyret mitt! <3 

 

Takk for 2018! TAKK!!!

 

Jeg er så utrolig heldig som brenner for så mye, og får drive med det jeg brenner for. Det er litt som jeg går i blinde, og at veien folder seg ut foran meg enda vakrere og mer spennende enn jeg kunne forestille meg.

 

Jeg tror jeg får spare kavalkaden til en annen gang, men om jeg skal nevne et høydepunkt fra 2018 er det første jeg husker Olsoknatta i Nidarosdomen. Tenk at jeg fikk spille gong da! De ukentlige klassene i MediYoga er også utrolig fine gaver, hver og en.

 

Jeg har lært så mye i 2018, og utviklet meg så uendelig mye mer enn jeg trodde var mulig. Tenk at jeg nå har 4 sangelever, 3 gonger inkludert selveste mor Jord, reiser rundt og spiller og holder workshoper og har de beste elevene i verden! Det er så givende....

LES VIDERE...

Min reise med sangen

Dec 30, 2018

Foto: Silje Kristine Larsen

 

Nå har jeg lyst til å fortelle litt om hvorfor jeg har så lyst til å lære bort noe om stemmebruk på yogaklasser, workshops og en til en.

 

Først og fremst er det fordi jeg ser at folk har behov for det, og fordi mine yogaelever som får smaken på å benytte sin egen stemme i avspenning og meditasjon ofte vil lære mer. De kjenner hvor godt det gjør. Å synge mantra gjør godt i hjertet. Vibrasjonene kan massere spent muskulatur, gi oss tilgang til en dypere og roligere pust, og guide oss inn i en kontakt med stillheten og det meditative sinnet.

 

Jeg har sunget siden jeg kunne snakke. Min første favorittsang var Alle fugler små de er. Mamma og pappa har lydopptak av meg opptre. På barneskolen drømte jeg om å få synge solo på oppsetningene, men turte aldri å si det til noen. Dessuten ble jeg så...

LES VIDERE...

Samklang er vakkert

Nov 27, 2018
Søndag for 10 dager siden besøkte jeg Steinkjer og fine Kari på yogaloftet hennes. Gongene og de andre instrumentene fikk være med på toget. I den anledningen reflekterte jeg rundt hva samklang er for meg og nye tanker om det har fortsatt å dukke opp siden. 
 
Vi mennesker kan oppleve samklang med hverandre og med øyeblikket, vi kan oppleve at ord, visdom eller lyd resonnerer dypt i oss, eller vi kan være i samklang med livet i oss selv og livet og naturen omkring oss. Det er vakkert å være i samklang. Jeg lytter dypt i meg både når jeg underviser og spiller gongbad, fordi jeg vet at samklang er bakenfor det intellektuelle og tankene. Det bare er. Samklang er den beste forutsetningen for magi i en samtale, en yogatime, et gongbad eller i livet generelt. For meg er samklang kjærlighet, vi er i kontakt med kjærligheten, stillheten og den kreative kraften i oss selv.
 
I...
LES VIDERE...

Jeg elsker meg

Oct 31, 2018

Jeg tenker jeg at du kanskje kjenner deg igjen i dette innlegget jeg skrev i 2013, og at temaet er veldig aktuelt og relevant. Idag har jeg lekt meg litt med det, for jeg ser det helt annerledes nå! Det er tross alt 5 år siden, eller?

Egentlig kunne jeg fremdeles hatt det sånn. Vendepunktet for meg var våren 2016. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kom over forståelsen som kalles de tre prinsipper (3P), og begynte å se hva som er sant og ikke av det jeg går og tenker og føler i denne verden.

Under innlegget deler jeg et mantra om at vi alle er verdifulle og vakre som vi er.

 

Jeg elsker meg...

Oktober 2013

Kommentar: Jeg var kanskje inne på noe her, men nå er ALT mye lettere. Jeg ville aldri skrevet dette i dag anno 2018, men det er interessant å lese. Jeg misforstod bare hvor "glad i meg selv", "god nok" og "godt nok" kom fra. Jeg fremhever det jeg nå ser på som det...

LES VIDERE...

Det er den indre kunstneren som skaper vår virkelighet.

Oct 08, 2018

Jeg leker meg med ord og indre bilder om dagen :) ...

Vi mennesker skaper vår opplevelse og virkelighet på nytt hvert øyeblikk som kommer. Vi har blanke lerret å jobbe med, så vi trenger ikke å fikse på de gamle maleriene av oss selv som vi ikke liker. De er egentlig ikke-eksisterende og ingenting å fikse.

Når vi føler oss stresset og urolig er det alltid en mulighet for at vi i neste øyeblikk skaper noe nytt fra et friskt pust av en tanke, en ny fargenyanse som ikke var synlig før. Eller at vi oppdager at vi eier det blanke lerretet og penselen som maler, og kjenner roen i det "rommet" i oss som aldri kan bli borte.

"Det er den indre kunstneren som skaper vår virkelighet. Ikke virkeligheten som har sin kunstutstilling i vårt indre, og etterlater gamle malerier, selv om vi helst ville solgt dem på loppis." by me ;)

LES VIDERE...

Vi blir til her

Oct 03, 2018

Idag underviste jeg en forunderlig klasse yoga. Det var så mye som ville ut, fra hjertet angående misforståelser av hvem vi er og hva vår opplevelse er. Om at alt skapes fra det stedet i oss som vet alt. Om vi føler smerte, føler det som vi blir kvalt eller er i fengsel i vårt eget liv, så har det ingenting med omgivelsene eller det vi kaller livet vårt å gjøre.

Mer om det en annen gang.

 

Jeg vil dele om det som berørte meg mest. To ting.

 

Jeg har aldri hørt gongen spille så vakkert. Den sang, med et nydelig spill av overtoner som varte og varte. Og den spiller alltid gjennom meg. Jeg var i kontakt med noe som ikke kan gjenskapes med viljen. Slike øyeblikk gjør inntrykk.

 

Den andre tingen, som er det viktigste jeg vil dele, og poenget med fortellingen er at...

 

Vi blir til her

 

Jeg sang en sang som jeg syns har en nydelig tekst. Den kom hviskende...

LES VIDERE...

Jeg driver og pusser opp

Sep 07, 2018

Jeg driver og pusser opp.

 

Det ble stille et øyeblikk, som «hva mener du?»

 

Han forklarte at det føles sånn. Han pusser opp i sinnet. Det har blitt så åpent i sinnet at han kan pusse opp. Så mye rom. Ikke som i strevsomt måtte endre noe ved å pusse opp, men han leker seg. Det er rom for nye idéer, det skapes noe nytt. Han pusser opp.

 

Det han delte berørte meg, og dette dukket opp: «Den indre kunstneren».

 

Vi har malingen og vi har malekosten.

 

Ikke minst har vi et nytt blankt lerret å male på. I hvert eneste øyeblikk maler vi noe på lerretet. Det kan fylles med farger, eller svart hvitt. Det kan males monster eller blomster.

 

Og så viskes det ut igjen. Det er som magi at lerretet igjen blir hvitt. Det skjer av seg selv. Når som helst, blir fargene og formene hvisket ut og det blir blankt igjen.

 

Da er det bare å...

LES VIDERE...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.