Foto: Ingunn Nesset 2018 copyright

Transformativ coaching - basert på enkel og grunnleggende forståelse

Universell livsvisdom om menneskets opplevelse for varig endring og innsiktsbasert (av)læring med innvirkning på alle deler av livet.

"Hei! Jeg har benyttet Maiken som coach i 2019. Hun har en inngang som er veldig forenklende og bidrar aktivt med støttemateriale som er lett tilgjengelig underveis. Ikke sikkert hun fokuserer så mye på det du tror er problemet så her kan man bli overrasket! Om man tenker for mye eller tenker problemfokusert så finner hun gode vinklinger for å forstå at ved å komme mer i kontakt med sitt «sanne jeg» og forstå omgivelsene på en enkel god måte så blir man tryggere på seg selv, får mer ro, får mer positivitet og ikke minst klarer man å løse mange oppgaver i hverdagen på en ny og bedre måte enn tidligere, både i arbeidslivet og privat. Maiken er en svært god sparringpartner som i hver samtale løfter humør, tro på seg selv og hun gir i tillegg en tro på at fremtidens coaching er overraskende morsom og enkel. Maiken anbefales på det varmeste, lykke til! Her er noen av effektene jeg opplever: # Økt forståelse av egne tankers effekt og tankestøy – Gått fra å kunne være irritert en uke til at det går over på noen timer # Økt forståelse av andre mennesker – Forstår i vesentlig større grad hvorfor de agerer som de gjør og kan håndtere andre mennesker annerledes og mye bedre # Økt tilstedeværelse – Observerer naturen og omgivelsene i sterkere grad # Økt forståelse - Er roligere og mer bevisst på hva jeg ønsker - Trenger ikke leve opp til eget forventningsbilde - Holder i massevis å være seg selv - Gir bedret samliv med kona – hun mener hun har fått en my mann # Mer positiv, mer tilstede og adskillig mer fornøyd :)"

Mann 47
Teamleder i en stor organisasjon

Samtaler med meg

Jeg lytter til deg og deler raust av hva jeg har oppdaget i mitt liv som har endret alt. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte meg for å avtale tid og møte opp til en hyggelig prat på Skype/zoom/messenger/telefon e.l. Første praten koster heller ingenting og det er helt uforpliktende.

Blogg: Små fortellinger om store endringer

Siden april 2018 har jeg skrevet korte fortellinger om innsikter som har endret min forståelse av verden og hvordan jeg lever livet mitt. Fra å være mye usikker, stresset og grublende og føle meg sliten, til å føle meg trygg, rolig, betydningsfull og inspirert. Vi har det i oss alle sammen. Les med hjertet!

Foredrag og workshops

Jeg samarbeider med min gode venn Heine Kolltveit om foredrag og workshop i Trondheim. Registrer deg for å motta invitasjon på e-post når vi har planlagt noe spennende.

Coachingprogram

Coach betyr vogn. Kunne du tenke deg å reise ei stund på mitt tog? Et program med meg innholder samtalesesjoner med jevne mellomrom tilpasset ditt behov og hvor raskt du vil komme fra A til Å. Mellom samtalene er det i utgangspunktet nok at du lever livet ditt, og du får ressurser som er lett tilgjengelige for å lytte til, lese eller se. Skulle det være noe mellom samtalene er jeg tilgjengelig for deg enten du ønsker en ekstra samtale eller svar på et kort spørsmål eller dele refleksjoner skriftlig. Jeg tilbyr program på 3-6 måneder. Send en søknad, så ringer jeg deg og vi finner ut om dette er for deg. 

Send søknad

Ønsker du deg invitasjon på e-post når jeg annonserer nye foredrag, workshops og coachingprogram?

Da kan du enkelt registrere deg for e-postlista ved å klikke på knappen under og fylle inn vårt skjema. Takk!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.